Workshops


 

Workshop Basis Fotografie

25 augustus 2019 // Nationaal park de Drentse Aa // €79,50


Een actieve en leerzame fotografie workshop...

Wil jij graag meer uit je camera halen dan alleen de automatische stand? Wil jij het prachtige Drentse landschap ontdekken? In samenwerking met Hike & Click geef ik een workshop basis fotografie. Vlak bij Assen en niet ver van Groningen zullen wij jouw leren hoe jij betere foto’s kan gaan maken in een actieve workshop basis fotografie.


 

Parc des Hautes Fagnes

18 - 21 oktober 2019 // België // €595,-


Tijdens deze 4 daagse fotoreis gaan we richting Nationaal park de Hoge Venen in België. Vlak bij Malmedy ligt een uitgestrekt natuurgebied waar je als fotograaf je hart kan ophalen. Dichte bossen, beekjes en uitgestrekte veengronden wisselen elkaar af in een prachtige gebied. 

Het beloofd een actieve fotografie workshop te worden waarbij ingespeeld wordt op de behoefte van de deelnemers. Lekkere en mooie wandeltochten boordevol mooie foto spots.

 

Folgefonna Nasjonal Park

23 - 28 september 2019 // Noorwegen // €1699,-


Altijd al een keer onder de sterren in de ongerepte natuur van Noorwegen willen slapen? s’Ochtend wakker worden, je bivakzak of tentje open ritsen en met de geur van een vers bakje koffie een uitzicht hebben waar je alleen maar van kan dromen? 

In deze fotografie workshop zoeken we het Folgefonna National Park met zijn gigantische gletsjer. We gaan op zoek naar het mooiste licht en de vetste locaties. Een avontuurlijke fotoreis waarin beleving voorop staat. 

 

Using Format